• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фестиваль патріотичної пісні, прози і поезії, творів образотворчого мистецтва «Свята Покрова»

Фестиваль патріотичної пісні, прози і поезії, творів образотворчого мистецтва «Свята Покрова»

2014-11-19

Молитвою «Господи, помилуй нас» розпочався фестиваль патріотичної пісні, прози і поезії, творів образотворчого мистецтва «Свята Покрова» у нашій школі.

Це дійство було приурочено пам’яті Українських січових стрільців, Героям Небесної Сотні та бойовим подвигам патріотів нашої держави, які зараз знаходяться на передовій. Всі учні школи, починаючи із першого класу, були долучені до проведення фестивалю, а вчителями школи була підготовлена велика презентація про етапи боротьби кількох поколінь українців за свою незалежність… Бо якщо хочемо осягнути минуле України, то маємо багато вчитися, знати, пам’ятати.

До школи ми запросили своїх рідних, а також наших Героїв односельчан – Володимира Чудака та Владислава Слободянюка, які, перебуваючи в зоні АТО, захищають єдину, неподільну, соборну Україну разом із іншими нашими героями – Шевчуком Романом, Троцюком Олександром та Хрущем Володимиром.

Слухаючи поезії про героїв, які читали учні 5-9 кл. - Пікулєва А., Шупінська Я., Акулова М., Бондарчук І., Муляр Т., Кравчук С., Ковальчук І., Чопик І., Хом’як А., Борак Б., у багатьох присутніх в залі на очах з’являлися сльози…

Зі сцени звучали пісні про героїв минулого у виконанні дитячих та вчительських колективів. А пісню «Мамо, не плач, я повернусь весною», вчитель музики Бондарчук С.І. присвятила Героям Небесної Сотні…

В кінці фестивалю діти зверталися у своїх молитвах до Всевишнього і просили послати мир, спокій в Україну, просили берегти наших воїнів і прискорити час їх щасливого повернення додому.

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi