Тиждень Єднання «Україна понад усе»

2014-10-17

/Files/images/DSCF3015.jpg

Богу – душа,

Життя – Україні,

А честь – для себе!

Під таким гаслом нещодавно у Биковецькому НВК пройшов Тиждень Єднання «Україна понад усе». Метою цього заходу було виховання в учнів почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, до природи, поваги до батьків та близьких, розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються зараз в Україні.

До проведення цього Тижня були залучені не лише учні та вчителі, але й батьки. Чудові квіткові композиції «Єдина у нас Україна і біль материнська одна» (5 кл.), «Вишита колоссям і калиною, вигойдана співом солов’я, звешся величаво – Україною, земле зачарована моя» (6 кл.), «Нескорена Надія» (7 кл.), «За синєє небо, за жовте колосся, боротися треба, щоб краще жилося» (8 кл.), «Любіть Україну» (9 кл.) були представлені на святі «Квіти в українському віночку», яке підготували і провели члени гуртка «Юних квітникарів», керівник Троцюк Н.В..

Муляр Т. (5 кл.) стала переможцем конкурсу «Напиши лист українському солдату», а Сафанюк М. (2 кл.) отримала приз за плакат «Одна єдина і неподільна». З величезним бажанням діти малювали і на асфальті… А от дівчатка школи разом із своїми мамами творчо підійшли і до конкурсу учнівських зачісок «А я просто україночка». Витвором мистецтва було визнано зачіски Шупінської Я.( 5 кл.), Сафанюк Д. і Пилип’юк Л. із 7 кл.

«Парад вишиванок» об’єднав нас, бо всі ми серцем і душею вболіваємо за свою Батьківщину, пишаємося та поважаємо традиції нашого народу.

На святі Миру, Нації та Віри звучали вірші про рідну землю, про Героїв сьогодення. Згадали ми і про наших хлопців-односельчан, які зараз перебуваючи в зоні АТО, захищають єдину, неподільну, соборну Україну.

Ансамбль вчителів (Бондарчук С.І., Савчук Г.І., Безух О.Я.) в пам’ять про тих, хто віддав своє життя за нас, виконали пісню «Над землею тумани»… В спільній Молитві ми просили Господа зберегти Україну, дати нам єдність, мир та спокій.

Заключним акордом Тижня Єднання став виступ дитячого хору із закликом про мир для всіх нас та флешмоб

«Голубко біла, ти лети у світ…

Хай буде мир у небі голубому.

Бо голуб Миру, кажуть з давніх літ,

Приносить радість родові людському»

Кiлькiсть переглядiв: 108

Коментарi